Rome, we komen! 

Al ver voor Corona werd het al een keer geopperd, ‘kunnen wij niet een beetje cultuur in onze flyer* verwerken?’. Uiteraard zat ons marketing team vol met ideeën, welke stad zou geschikt zijn… ruim 2 jaar geleden werd het Rome! En een paar weken geleden kon het!

De uitdaging: in 1 dag foto’s maken.. Met een bus vol bloemen en vazen door een 2700 jaar oude stad rijden waar ook nog wel eens een toerist heen gaat.
Gelukkig was Bloemengroothandel ‘Flora Olanda’ echt super behulpzaam, al in de vroege uurtjes stond alles er helemaal klaar voor, goed verpakt, alleen paste dat natuurlijk niet in ons busje… na wat gepuzzel konden wij om 6.15 uur dan ook echt van start.
‘Rome, we komen!’

Eerst naar het Colosseum, een van de bekendste gezichten van Rome. Gebouwd in het jaar 80 en met een hoogte van 48 meter en een omtrek van ruim een halve kilometer. Met recht een bijzonder gebouw met een rijke en een donkere geschiedenis. Wij kunnen vast verklappen dat je daar om 7.00 uur prima naar toe kunt, zelfs een parkeer plekje op steenworp afstand was ons gegund.

Dat was heel anders bij de Trevi fontein, tot op 90 meter lukte het deze bekwame chauffeur er voor te staan. De prachtige fontein is nog maar een jonkie met 260 jaar, maar mocht je ooit Rome bezoeken, het is de moeite waard!

Overigens is foto’s van glas met bloemen maken niet de bedoeling en werden wij al heel snel keurig verzocht om te maken dat wij weg kwamen. Gelukkig hebben wij de foto’s nog! Natuurlijk vind je op de foto ook nog Vittorio Emanuele, het Vaticaan, rivier de Tiber en natuurlijk het Forum Romanum.

/app/uploads/2022/06/Rome-10.jpg

Mochten wij je geïnspireerd hebben met onze foto’s en verhaal en wil je Rome gaan bekijken, onze tip: neem lekker de metro! (Niet na 23:30 want dan rijden ze niet meer..)

Namens de dames en heren van het Jodeco Marketing Team wensen we jullie veel shop plezier toe in onze ’Summer Vibes Special Rome’!Keep in touch with our website!

info@jodecoglass.nl | T +31 (0)315 657165 | Anholtseweg 34 | 7091 HB Dinxperlo

Go to jodecoglass.nl